Men tjaa!

Dags att skriva av sig lite igen, får se om jag får ihop något vettigt..

Sen sist så har det hunnits med lite myspysgrejer såsom en onsdagkväll på spa med min kära, vi hade två bubbelbad, en bastu och hela relaxavdelningen för oss själva, frukt och juice ingick också, kan starkt rekommendera detta. Otroligt mysigt!


En snygg babe i bastun!


En till snygg babe i bastun! Skål!


Bubbelmys med ansiktsmask, skönt att jag ser ut att vara 100 år.

På torsdagen var det bara till att kliva upp tidigt för att hinna med 06.50-flyget till Stockholm, skulle ner till Kylmas huvudkontor för en utbildning över dagen.

När jag kommer hem så är det bara blåsa upp till Härnösand där K och Anna sitter och lurar på en utgång, lyckas lura med mig båda hem till Sundsvall där även jag kan ta mig någon öl och det blir en mysig kväll där vi sitter hemma hos oss och surrar massa skit och tar 1000 pose-bilder på oss, laddar upp några när jag gått igenom och sorterat ut godbitarna! ;)
Eftersom Memento stängt tidigare så avslutar vi kvällen på Dallan.

Fredagen blev en slappardag, men på lördag var det dags för lite mys igen! Vi var först ut till Matfors och fixade med Ks mammas dator som hade en risig fläkt, när vi bytt den och fikat så for vi hem och gjorde oss iordning för Memento där vi åt gott och kikade på hockey.
Tycker synd om personalen som får ta hand om alla fyllskallar, det var en gubbe där som var otroligt odräglig.. Undra hur man beter sig själv när man fått i sig några glas ;P
Efter käket, som förresten blev otroligt billigt (260 spänn för två trerätters eftersom dom har 2 för 1) så sprang vi upp på bion och kikade på Due date, en helt okej film! :)

Söndagen blev helt skev då vi sov till 15.00.
Tog iallafall en promenad till nacksta och tillbaka, sedan skulle K fika med tjejerna och jag åkte ut till Timrå för att spela hockey, blev dubbelpass så kroppen är fortfarande mör, men det var skoj!
Väl hemma la vi oss och kikade på tv, tyvärr var båda hur pigg som helst och vi somnade nog inte förrän 04.30 typ, var "sjuk" igår eftersom jag knappt sovit något och det var rätt skönt att ha ytterligare en slappardag med hjärtat :)

Ikväll ska vi kika på The Tourist, den har väl inte fått nån vidare kritik men vi ger den en chans :)


Viktig dag

Tjosan!
Idag känns det väldigt nödvändigt att jobba faktist.
Vi har halvdag och stänger kl 13, hittills idag har jag hjälpt två kunder, en på telefon och en i butiken.. Tror faktist inte att jag kommer hjälpa någon till heller då alla verkar vara lediga idag.

Sedan har jag en fundering, varför känns dagens så jäkla mycket längre nu när jag slutar 13 istället för 16.30? Det är precis som att någon har satt en snigel på klockan.
Nåväl. 1.45 kvar nu, jag kommer klara detta!!

Eftersom det är roligt att ta bra bilder när vi är ute och reser och hittar på annat skojs så har vi köpt oss en systemkamera, tror det blir roligare att fota på våra resor nu när det blir bättre bilder :)

På tal om resor ja, mindre än två månader till Tanzania nu.
Åka på safari och slappa på en paradisstrand någonstans på Zanzibar kommer bli awesome!
Ta mig bort från snö och kyla nu nu nuuuuu!!!

Ikväll väntar utgång med Kristin och Annabanana troligtvis med mer folk, men vet inte vilka och vart vi ska festa innan, siktar iallafall på att ha en riktigt rolig kväll!

Just ja, vi hade nyårsfest hemma hos oss, bjuder på lite bilder!

Min snygga babe!


Vår snygga snacksbuffé!


Två tjusiga damer och jag.


Selling med fru och en sneaky Björn!

 
Fröling med nyrakade armhålor.


Nyårspussar min älskling.


Systrarna och jag.


RSS 2.0