Utmaning

Tjo! Är hemma och sjuk, läkarbesöket i måndags visade på inflammerade lymfkörtlar, så jag gör bäst i att vara hemma och vila så mycket som möjligt, samtidigt som jag äter mina fina piller jag fick av farbror doktorn.


Blev utmanad av Kristin och Ryssen så jag slår till och gör detta nudå.

3 saker som skrämmer mig: Mörka vatten med sjögräs, Höga höjder och el.
3 saker jag har på mig: Kalsonger, en strumpa och en strumpa till.
3 sanningar: Jag har bara en framtand (den andra slogs ut av en dörr på fritids), Jag går helst omrking i kalsonger när jag är hemma, jag tycker om att resa.
3 saker jag verkligen vill ha: Jag vill ha sett större delen av jorden när jag knoppar. Jag vill ha Kristin vid min sida resten av livet och sist men inte minst, god hälsa för mina nära och kära.

Intressant helg

Tjo! Helgen som var innehöll endel gott och endel ont, precis som en helg ska vara.

Till att börja med så köpte vi en fin matgrupp i fredags, bord och 6 st stolar.

Tjusig grupp!

Fredagkvällen blev rätt slö, vi var båda trött efter en tuff arbetsvecka så det blev lite glass och tv den kvällen.

Natten mot lördag var hemsk!
Har haft lite ont i ljumskarna innan men denna natt så hände nånting, visste helt ärligt inte vart jag skulle ta vägen, tveksamt om jag haft så ont tidigare!
Knaprade i mig rätt mycket värktabletter till ingen nytta, smärtan bara malde på, obeskrivligt!
På lördagen skulle vi hämta bordet och det var ju inte direkt enkelt eftersom jag knappt kunde stå upp, men Kristin och en kund från jobbet fixade detta galant!

Efter att vi hämtat bordet la jag mig i ett riktigt varmt bad och försökte strecha så mycket som möjligt där i och då släppte den värsta smärtan, är fortfarande öm, men det är betydligt bättre.
Det dumma är att jag nu istället har jäkligt ont i axlarna plus att jag är svullen i halsen, detta tillsammans har fått några att tro på infektion i lymfkörtlarna, har ringt vårdcentralen nu och väntar på att dom ska ringa tillbaka, dock låter det rätt troligt eftersom dom största grupperna med körtlar sitter ljust i halsen, ljumskarna samt vid axlarna.

Sjukt trött på att kroppen ska kännas såhär slut så jag hoppas verkligen att VC hittar vad det är och ger mig botemedel mot detta.

Nog med gnällandet.
Efter att jag badat i lördags och kroppen fungerade någorlunda så nappade jag på ett erbjudande av en bekants om behövde skjuts, vad jag inte visste då var att det skulle skjutsas i hans nya niometers limo.
Det var verkligen en ny erfaranhet och det var grymt häftigt!


Självklart var vi tvungen att posa lite bak i den när ägaren var inne på Oscars en sväng ;)




Är du sugen på att åka en sväng så är det bara besöka www.sundsvallslimo.se

Rösta och få en snusdosa!

Hej! Vill bara visa denna fina länk http://visadinkarlek.se/266 och säga att ni ska rösta på oss, även om ni inte gillar oss, för vinner vi så skickar ni oss till andra sidan jordklotet typ!
Som tack för er röst så får ni en snusdosa också, inte fy skam!

Igår var jag i Stockholm på utbildning för vårt nya system, det är i princip samma som vi redan har, fast med lite nyare design.
Det dumma är att de som ligger bakom det nya vill att vi ska gå omvägar för att göra saker enkelt i systemet, vårt gamla sätt att arbeta på funkar utmärkt, men tydligen så ska vi krångla till det lite, bara för att utnyttja deras nya funktioner?
Verkar lite dumt, känns som att vi kommer fortsätta arbeta på vårt gamla sätt.

Räknade lite snabbt och ser att det endast är 20 dagar tills vi flyttar till stenstan, längtar sjukt mkt till det, ska bli skoj att möblera och fixa till nya stället men framförallt ska det bli roligt att BO där!
Det är klart med Norrvidden om att hyra den lägenheten och vi har skrivit avtal med köparen på gamla lägenheten så det känns kanoooon!
Hyrde även garage idag, vid Statoil Norrmalm, 475 kr / mån för varmgarage med motorvärmarplats tycker jag är helt okej i ett så pass centralt läge.

Annars då? Jo jag fick lite lätt panik när jag såg ett mail från resebolaget som vi bokat vår Tanzaniaresa med. Vi skulle resa Stockholm-Istanbul-Dar es Salaam och tydligen så var Istanbul - Dar es Salaamflyget inställt, både dit och hem samma sträcka.
Så jag tänkte att allting skulle skita sig nu, dock löste det sig rätt snabbt idag då jag ringde bolaget, vi flyttade datumen litegranna så funkade det med flygen + att vi fick 2 dagar till där nere utan att det kostade oss något extra! Superbra!

Tycker att inlägg blir skittråkiga utan bild, så jag bjuder på en gammal bild jag hade på min jobbdator.

Det är jag under Afterski 1000 för två år sedan, söt mustasch och några kilon mer än vad jag väger nu skulle jag tro.

Nu är det visst en 45 min kvar på denna arbetsdag, ska väl se till att fördriva den på något vettigt sätt, typ facebook, sedan åka hem till kärleken som enligt rykten ska fixa pannkakor tills jag slutat!

The court finds you... Guilty!

Ja då var det "äntligen" dags för rättegång, det kändes på förhand ganska tryggt och min trygga känsla blev inte direkt sämre under tiden rättegången pågick.

"Offret" får börja sin berättelse och det mesta som hon säger stämmer ju, det jag hajar till på är att jag nu får reda på att hon på ena örat har en skada sedan hon var liten (det var för övrigt det örat hon först påstod att jag skrek i, men det gick visst bra att ändra sin historia under rättegången).

Så, vad fick mig att känna lugnet då?

Jo, dels för att hon påstår att det susade i hennes öron några dagar efter detta, sedan har hon använt öronproppar som ren försiktighetsåtgärd, hon hade visst inga besvär just nu.

Sedan påstår hon helt plötsligt att hon har besvär och inte kan lyssna på musik, som bonus på detta så är hon tvungen att klämma in att hon kan gå ut på krogen om hon bär öronproppar, men hon var väldigt noga med att poängtera att propparna tar hon ur "öran" innan hon går därifrån (detta just pga att jag träffade henne på Memento i lördags och kunde prata med henne = inga öronproppar)

Hon erkände även att det var dumt att hon tidigare jobbat runt klacken i sin bullriga miljö utan öronproppar och visst, läkarintyget visade på en liiten hörselnedsättning på ena örat, men vad är det som säger att det inte kommer av att i flera år arbetat kring klacken eller att det örat faktist också varit skadat sen tidigare precis som det vänstra. Det fanns visst inga läkarintyg på det..

Nej det är bara bita i det sura äpplet och pynta 3500 kr (30 dagsböter à 100 kr samt 500 kr till brottsofferfonden).
Det värsta är ju att jag nu får en prick i registret men jag är ändå nöjd att detta är över så jag tror inte att jag orkar överklaga detta.

---------

Så nu har jag lagt bort det.

Något betydligt roligare är att vi nu även fått klart med lägenhet i Stenstan, den ligger "ganska" bra till faktist =)
Samma ingång som fiket på innergården i 1891 huset.
Vi flyttar in i december vilket är rätt snart och det känns skitskoj! :)

Nya partynästet?


Örat

Ja idag kl 13 ska jag upp i sal två för huvudförhandling mot "örat", ska bli skoj att se hur det går eftersom offentlig försvarare inte behövdes eftersom att det var så simpel "brott".

Varför då ens ta upp det kan man tycka?

I vilket fall så känner jag mig ganska så trygg då jag sett "örat" jobba på som vanligt på hockey och även på ett fotbollsderby i stockholm.
Men det som verkligen fått mig att känna lugnet är att jag i lördags mötte henne på Memento där hon som det verkar helt utan problem festat till och av svetten att dömma även dansat på rätt friskt på dansgolvet.
Märkligt kan tyckas eftersom hon enligt tidningen har problem med att lyssna på musik.. ?

Domen kommer väl dröja några veckor men jag bloggar säkert efter besöket på rätten.

Jag har iallafall en nyhet som gör mig och K glada! Vi har fått ett bud på lägenheten som vi nappat på, ska skriva ett litet avtal med köparen i eftermiddag så att allting är spikat.

Vi letar allts efter en fin lägenhet i stenstan nu, den ska vara grymt fräsch och väldigt billig ;)
Vet du någon så hör av dig!

Några bilder

Lite bilder från vår kamera i lördags, tog mer med Julias kamera tror jag.. Kommer oxo upp såfort jag fått dem.






















Halloweenhelgen!

Ja vilken härlig helg!
Jag slutar redan vid lunch på fredagen, otroligt skönt må jag säga!
Lördagen börjar med att jag, Kristin, Oscar och Elin åker ut och riggar lite i lokalen där vi skulle ha vår halloweenfest, vi är väl klar vid 14-snåret och drar då hem och käkar lite och gör oss iordning.

Vid halv sex åker vi ut igen och pillar dit dom sista detaljerna och väntar in folket!
Otroligt spännande att se vad alla skulle vara och det var riktigt roligt att se hur alla ansträngt sig med sina utklädnader, kändes som en riktig kanonkväll med mycket skratt, roliga tävlingar och väldigt bra vinnarskallar (främst hos Jonas Johansson).

Hade inte så många bilder själv, men tog endel med Julias kamera så jag slänger upp lite bilder såfort jag kommit över dom =)

Gårdagen gick till att slöa, städa lokalen (som vi bra nog fick på oss ända fram till kl 17 att städa) och sen slöa igen, låg nog i soffan 80 % av denna dag.

I morse skjutsade jag ut Kristin till jobbet vid 4.40 då hon tog på sig att jobba på uppackningen mellan 5-10. Strongt av henne att ta ett sånt pass, men hon är ju duktig på att arbeta så det förvånar mig inte! :)
Det är ju bara för henne att ta alla tider hon kan nu eftersom hon ska in på operation och få ett nytt korsband, under sjukskrivningen så får hon ju endast sjuklön för dom 5 timmar som hon är anställd på så det kan nog bli halvtärt under någon månad..


På lunchen ska vi visa lägenheten en andra gång för en kille, verkar som att han är riktigt intresserad så håll tummarna!

Jo förresten! Jag har en finne i näsan, eller om det är ett inåtväxt hårststrå.
Sjukt ont gör det iallafall!

RSS 2.0