Mitt 2010

Har läst några årskrönikor på olika bloggar och blev sugen på att göra en själv, den blir väl inte så fyllig, men vafan.



Året började där det förra slutade känns det som, ständiga utgångar med mina relativt nyvunna vänner i den starka grupp som vi kallar TT.
Detta är nog bland mina första intryck jag gjort på Jonas Johansson och Daniel Edfeldt, slumrade till på soffan hos JJ efter en efterfest och när jag vänder mig om så hör jag båda två skratta, tydligen så sitter det fast ett mynt på min rygg.



Detta är nog bland de första framträdanden vi hade på Memento Palace, föga visste vi då att vi skulle bli det närmaste inventarier på detta ställe som man kan bli.



När MP säger att du ska spexa, då spexar man! ST Patricksday firades såklart utsmyckad på MP, har även varit dit som cowboy då det var westerntema.



Samling inför TTs lagfest som jag styrt upp, tror det var rätt uppskattat bland både spelare och ledare, var åt vi då? Jo just det.. På Memento :)
Tröjorna har jag oxo fixat ;)



Hittade en billig Tallinkryssning och fick hugg av Lulle, Skarin och Dalan.
Mycket läsk och hård sjögång blev det under denna tripp, enda bilden jag hade härifrån är tydligen då jag och Skarin sjunger Karaoke.



Tiden gick och någon gång i slutet av mars / början av april så ringde det en tjej som ville ha skjuts från Alnö, då klockan var runt 4 på natten och jag skulle upp och jobba tre timmar senare så tackade jag nej till att hämta henne.
Tydligen tog hon inte allt för illa upp för vi började efter detta umgås och vad som hänt efter detta vet ni nog alla ;) Bilden är den första jag fick på henne, då hade vi träffats i ungefär en vecka, jag hade då lämnat Sundsvall för en tidigare planerad resa till Idre, vilket vi kan se på nästa bild..



Vi var ett galet gäng som drack ohyggliga mängde med öl och hemkokt, jag fick mig en ny frisyr och vi var allmänt lalliga där uppe, trots att mina tankar ständigt fanns på ett annat ställe, vilket nog alla som var med upp märkte då jag hängde i telefonen rätt ofta ;)



Väl hemma igen så var varken jag eller Kristin seg med att fortsätta umgås och vi hittade på mycket skoj, åkte och badade en hel del bland annat och kärleken till denna underbara tjej växte otroligt fort och den växer ännu, hon upphör aldrig att imponera på mig :)



TT Fotboll. Ett gäng stolta krigare på midälvas grusplan, mycket vilja och lite talang tog oss ändå upp en division under vårt första år. Det tycker jag är strongt!



En god vän vid namn Anthony skulle gifta sig under sommaren och jag fick förfrågan om att vara bestman, vilket jag absolut ville vara! Fick med mig Kristin på bröllopet också, se så snygg hon är! Grr ;)



Tre dagar efter bröllopet (i slutet av juni) så for vi till Vietnam, en resa vi bokade in efter att endast ha träffats i ungefär en månad, tokigt men känns det rätt så spelar det ingen roll! :)



Vi firade midsommar på vårt eget lilla vis i poolen på hotellet i Ho Chi Minh city :)



Hemma i Sundsvall igen och mina favoritsyrianer Josef och Özcan tyckte vi skulle följa med och se GIF - Syrianska, giffarna vann med 4-0 tror jag så det var ingen höjdarmatch, däremot var det riktigt skoj att få se alla dessa galningar.



Jag och K tog en biltur ner till Göteborg för att hälsa på hennes pappa som bor där.
Vi tog en liten omväg via Norrköping och Kolmårdens djurpark och det var riktigt skoj, häftiga djur och vi fick se en riktigt cool delfinshow :)



Pariserhjulet på Liseberg, det regnade tyvärr endel då :P





Dags för bröllop nr2 och återigen var jag inkallad som bestman, otroligt skoj!
Denna gång var det Mamma och hennes Pelle som skulle gifta sig, detta är ett av årets absoluta höjdpunkter.
Att få se mamma så otroligt lycklig och kär var ovärderligt!



Våra äventyr var inte riktigt slut än, vi tog oss en weekend i Paris med Ryssen och Fjutten.
Otroligt häftig och stor stad, vi besökte det man ska göra som turist, Sacre Couer, Louvren, Eiffeltornet, Triumfbågen och Notre dame.
Det som gjorde allt lite mer spännande är att vi faktist hyrde en bil och jag körde runt på Paris vältraffikerade gator, rondellen runt Triumfbågen är ju 10-filig te.x.



Hemma från Paris så var det dags för Halloweenfest, en fest som jag och K styrt upp tilsammans med Oscar och Elin, vi var ute i Johannedals folkets hus och hade riktigt skoj.
Närmare 30 pers som lagt ner möda och energi på sina utklädnader gör allting ännu roligare!
Här är Kristin och jag som Pimp 'n Hoe



Ett av mina stoltaste ögonblick iår! ;)
TT var lite folk inför en bortamatch och jag fick åka med lite som reserv/avlastning.
I första blev det inget spel, i andra blev det lite bättre men sen gick två backar sönder och då fick jag spela varannat byte nästan hela avslutande perioden. Det var riktigt skoj!

Nu väntar ett nyår som kommer bli otroligt skoj!
Vi har fest hemma hos oss och just nu tror jag att vi har runt 25 pers på gästlistan.
Höjdpunkten med nyår? Få fira den med kärleken och alla vänner såklart :)

Okejdå, den blev ganska fyllig ändå kanske :)

Här kommer en snabbsummering med mina tre absoluta höjdpunkter.

1. Ganska given etta att jag träffat min goprupp Kristin, hon har lyft mig som människa och får mig att må så hiiiimla bra! :) Love ya! <3 ;)
2. Mammas bröllop, hennes lycka och att veta att hon har tryggheten hos Pelle som verkligen är en kanonplastis är köööng!
3. Vidareutvecklat umgänge med allt sköna TT pojkar. Ni är guld värd för mig, allesammans! Puss på er!

Julhelgen

En matig helg är avverkad!
Julhelgen började med att vi for ut till mamma vid 12-snåret och fick oss en grötfrukost, sedan såg vi Trolltyg i tomteskogen och efter det så väntade en jullunch som bestod utav ett fullt julbord.

Efter att ha spanat in halva Kalle så for vi ut till Matfors där Kristins mamma bor och där väntade ännu mer julmat såklart, skulle inte förvåna mig om vi gått upp 5-6 kg denna helg!
Det är ju gott med julbord, trots att jag alltid varit feg och typ alltid bara ätit köttbullar, prinskorv och rödbetssallad.
Men i år så testade jag även lite Janssons och rörost som var helt nytt för mig, men det var supergott!

Kvällen avslutades med fika hos Ks morbror (tror jag?) där vi fick massa fika.

På juldagen så for vi ner till Hassela och hälsade på Ks mormor som även fyllde år, där blev det massa smörgåstårta..

Sedan har vi ju fått några kartonger med praliner också.. 5-6kg minst som sagt, detta ska utrustningen på friskis få sota för, eller vad säger du K? ;)



USCH!!

Julpyssel

Drar ihop lite julpyssel för er som har lika tråkigt som mig på jobbet (eller hemma)

Denna lista kommer troligtvis fyllas på under dagen.
Tror att alla dessa rebusar är rätt enkla, men får jag inte rätt svar så kommer ledtrådar att dyka upp.

Den med mest rätt när dagen är slut vinner en påse knäck.









Dan före dan före dopparedan

Visst är det så idag?

Som "alla" läsare förmodligen vet så vann Kristin 10000 i shopping på birsta city och igår var vi ut och satte sprätt på nästan hälften av dom pengarna.


En stolt älskling

Jag fick mig ett par jeans, två par mjukisar en skitsnygg tjocktröja och en tunn långärmad.
Allt Kristin köpte har jag inte riktigt koll på men vet att hon köpte sig några schyssta vinter-fest-pjucks och en skitfin stickad tröja bl.a.. Just ja! En rätt fin negligé från H&M oxo, hur kunde jag glömma ;) Grrr

Bloggar så sällan så jag får väl fylla i vad som hänt sen sist också, tjejerna hade julbord hemma hos oss så jag och ryssen gick en sväng på stan och tog en fika, surrade lite med Özcan och vi blev inbjuden på några öl på MP 2 timmar innan öppning, var rätt mysigt och sitta där och snacka lite skit, ölen vi fick startade ett sug efter mer i magen och det blev visst lite partaj hemma hos oss och sedan utgång.
När MP stängt så blev vi medbjuden på efterfest hos några Sundsvall Hockeyspelare av allt folk, den efterfesten sög, men vad kunde man vänta sig av såna människor ;)
Vid 4-snåret var vi hemma och fyra timmar senare skulle jag jobba.. Tog sovmorgon tills efter lunch :)

Ikväll väntar lite träning på Friskis med hjärtat, var några dagar sedan vi var där nu så vi måste skärpa oss!

Tio dagar till jul, var har året tagit vägen?

Ja nu är det faktist julafton om tio dagar, en jul som kommer spenderas hos mamma på förmiddagen och hos Kristins mamma på eftermiddagen.
Ser fram emot den mysiga stämningen som kommer runt jul, med glögg, pepparkakor och knäck :)

Det sjuka är att det känns som att det inte alls var längesen jag och Ryssen köpte billig julöl på Memento, 29 kr kostade en halvliter och den smakade juligt, vet inte om det var så himla gott, men det var ju billigt! Det var innan vi blev riktiga kändisar på MP, tror att lagfesten vi anordnade där var startskottet för ett långt och lyckligt samarbete mellan semi-alkoholister (+JJ) och Memento Palace med dess underbara personal.

Men man kan fundera sig galen på var året tagit vägen, känns som allt har gått grymt snabbt, men när jag sitter och kikar igenom alla foton som jag ska skriva ut till Kristin så kommer man ju faktist på att det har hänt en hel del saker detta år, otroligt skoj har det varit och höjdpunkten är föga överraskande att jag träffat K såklart ;) Min livskamrat som gett mig så mycket glädje!
Med henne har man aldrig tråkigt och det känns så himla skoj att vi båda tycker om att resa och har väldigt svårt för att inte planera in resor att se fram emot :)
Jag tror att vi bokade in vår första resa efter att vi endast träffats i ca en månad, helt galet egentligen, men det kändes ju rätt och tror inte någon av oss ångrar den trippen. Sjukt häftigt i Vietnam!


Nykära i Vietnam

Efter Vietnam så har vi hunnit med en weekend hos Ks pappa i Gbg samt en weekend i Paris och vi har även bokat in något som förmodligen kommer slå Vietnam med hästlängder, en resa till Tanzania där vi ska tälta på savannen i Serengetis nationalpark!


Nu närmast ser jag fram emot att fira julen med K nu och tror att det kommer bli en väldigt trevlig afton!

Cool

Hejhopp!
Igår var jag och Kexet ute på MP och käkade plankstek, vi har dejtat i åtta månader nu så vi ville fira lite smått iallafall, några öl slank ner för mig och K fick i sig nån drink.
Mysigt värre var det! Sedan bar det av hem för en myskväll, en riktigt skön kväll där vi bara låg gosade och surrade en massa, ingen tv och inga datorer, bara vi och massa ljus. Efterlängtat! ;)

Tack vare att K ska rehabträna sitt knä så har hon fått med mig på gym också, riktigt skönt att röra på dököttet lite! Har iallafall fått träna tre dagar nu, tanken är att vi ska dit varje dag och det ska vi följa såklart, hennes knä ska ju bli helt hundra igen, så vi får inte slarva med det!

När jag åkte tillbaka till jobbet efter lunch-gymandet så nåddes jag av en rolig nyhet, TT är lite kort om folk på morgondagens bortamatch mot Brunflo och jag hade pratat lite med Ryssen om detta och mer eller mindre på skämt sagt att jag skulle ha spelat, vips så ringer tränaren upp honom och undrar om han känner till någon som ska spela, så jag får visst åka med imorrn!
Läckert! Får se om man får några minuter iallafall, ska bli skoj att dra på sig den vackra svart/gula tröjan iallafall!
SNYGGT!

Bye bye Granlo. Hello partycentralen IN!

Har haft lite funderingar över vad nya lägenheten ska kallas, Kristins gamla lägenhet på Kyrkogatan fick snabbt smeknamnet "Kyrkis" och det låg väldigt rätt i munnen, så vi ville hitta på något riktigt passande.

Vi har funderat lite fram och tillbaka och det bästa hittills har helt enkelt blivit Partycentralen IN.
Om ni har något bättre förslag så kommentera gärna! Bästa förslag belönas med en flaska öl av finare märke.



Vi är i stort sett helt installerade i IN, det enda som saknas är lite målning i hallen samt att bygga ett sängskåp, skåpet blir nog klart imorrn, senast torsdag.
En sak som tyngt oss är att vi skjutit upp städningen utav Granlo, men eftersom jag lämnar nycklarna om ca 45 minuter så var vi tvungen att ta tag i det igår, for dit direkt efter jobbet och det gick ändå rätt snabbt, det jobbigaste var ju som vanligt kök och badrum.
2½ timma och flertalet svettdroppar senare var det iallafall urstädat, hur skönt som helst!

Runt kvart över tio så ska jag möta köparen på banken och sen är allt helt klart där, jag säger det igen: Hur skööönt som helst!

Just ja, i söndags fyllde jag år! Fick lite blandat främmande och skrällde lite detta år genom att göra en marängtårta själv (annars brukar jag beställa av mamma).
Hon blev lite besviken över att jag inte beställt av henne och besvikelsen blev inte mindre då hon märkte att jag även lyckats väldigt bra med den, Hah!

Fick presentkort på resia, boom och stenstan bl.a. så nu kan vi shoppa lite mer saker till hemmet och sedan till våren så kan vi hugga en sista minutenresa till något läckert ställe, typ Sri Lanka eller Marocko som vi pratat lite om ;)


Mycket som hänt

Hej hej bloggen!
Mycket har hänt sedan sist, vi har nu flyttat till en tjusig tvåa i Stenstan och fixar och donar för fullt.
Är lite sugen på att lägga ut en bild jag tog igår, men tror jag väntar tills vi är helt klar med allt istället.

Själva flytten gick kanon! På söndag eftermiddag fick vi reda på att vi skulle få tillträde redan på måndag (istället för onsdag) så vi började packa och det gick undan, medans jag jobbade på måndagen så packade Kristin resten och när jag slutat och flytthjälpen anlänt så tömde vi lägenheten på fantastiska 50 minuter!
Min bror Tomas, Kristins syskon Jonas och Sofie hjälpte till, Sofie hade med en vän och sedan så hjälpte även Ryssen och Julia till.

Allt gick in i ett lass tack vare att mammas gubbe Pelle (som även han hjälpte till och bar) hade lånat hem en liten lastbil från jobbet.

Alla ni har VIPinbjudningar till vår inflyttningsfest, för Tomas och Jonas så kommer alkoholfritt att serveras ;)

Innan flytten så har ju också lite saker hänt, Kristin har opererat in ett nytt korsband, åkt på en blodpropp och blivit ordinerad blodförtunnande medicin (wow?!) sen har hon även fyllt år.

Till helgen fyller jag år så vi tänkte kombinera vårt födelsedagsfika, blir till att baka lite på lördag skulle jag tro, om det nu kommer nåt folk vill säga :) Vad jag vet är att på söndag väntar besök från Mamma & Pelle, Morfar & Gerd och Annelie iallafall.

Efter att ha spenderat x antal tusenlappar på lägenheten så väntar ännu en shoppingrunda i birsta, dock tror jag att vi klarar oss med ett tresiffrigt belopp idag.

RSS 2.0