En bil

Jamen dåså, BMWn annonserades ut på fredag och under kvällen kom en kille från Bollnäs och köpte den.
 
För att inte panikköpa en ny riktig bil så köpte jag mig en "skrotbil" så länge. Mitt mål med den är att transportera arslet från A till Ö, men jag måste erkänna att jag är lite sugen på att slipa rost och spackla på den lite och sedan rolla den dödsmetall-svart.

Vad tror ni om det?

Här är pärlan.

Pengarrrrna

Ja, detta är ju en ständigt återkommande fråga, hur ska man få pengarna att räcka från den ena lönen till den andra?
*Mindre utgångar kan tyckas, det har jag lyckats med nu, än så länge... Hoppas jag kan hålla i det!

*Bilen, min bil felar mellanåt, måste lagas.. kostar pengar.. drar mycket soppa, rätt dyr försäkring..
Mamma var förbi och tyckte jag skulle köpa en billigare ny bil, som hon gjorde, hennes månadskonstnad (lån, försäkring, drift) på en flångny bil är lägre än vad jag betalar för en 10 år gammal tex..
Från början tänkte jag "vafan jag vill inte ha en liten bil som knappt orkar åka upp för OBS-backen".
Men jag har tänkt om, måste tänka ekonomiskt, sen om man hjälper miljön genom att köpa en diesel med partikelfilter skadar ju inte.

*Lägenheten. Jag bor onödigt stort och onödigt dyrt, ska fixa till det sista och sälja den. Har sagt det ett tag, men skulle få hjälp av kusin Jörgen med spackling av ett rum (läser du detta så kan du ju höra av dig!!! ;) ) men han har ju det han står i oxo med sin kommande flytt..

*Vinna pengar på spel? Det har inte gått så bra hittils, men plötsligt händer det sägs det. Ska vänta ett tag nu och känna mig för på ett riktigt bra travsystem när det är en fet jackpott!

Nykter utgång.

Det gick!!

Jag och Ryssen var ut nykter, 2 cola var blev det.. Vi hade minst lika roligt som alla andra ändå.

Eller hade vi det? Nja, var rätt jobbigt att vara där, alla man pratade med luktade öl/sprit, alla verkade ha skoj förutom vi som satt och tittade på allt folk, lite roligt var det iofs att se hur folk beter sig när dom är onykter, men det är ju bara jobbigt att veta att man är minst lika cp själv när man druckit. .

Fick se sämsta Dont look back in anger-framträdandet någonsin också. Vet inte om jag kan ta på mig att sjunga under namnet TT igen..

Travet innan utgången gick åt fanders, vann visserligen på dubbeln, men jag gick back på gårdagens spel. Nya tag på lördag! Då jäklar ska den sitta.

Ja då kör vi igen.

Jag har haft ett bloggbreak på över en vecka nu. Vansinnigt galet!
Anledningen är väl att jag inte haft ork och lust att skriva helt enkelt.

Vi tar väl vid där det förra inlägget slutade..

Tatueringen har läkt riktigt fint, över förväntan!
Dock klias det lite irriterande fortfarande, men man får härda ut.

Onsdagen som följde var helt galen. Det började med läskande och bussåkning* i vanlig ordning och man dricker nog mer än vad man egentligen tänker på då tror jag.
Vi knatade ner till MP där vi höll låda i vanlig ordning, gick sedan till JJ där vi tog en öl, för att sedan bli hemskjutsad av Tobbe_D och påväg hem så händer det lite grejer!

I rondellen vid Waynes så säger Tobbe "är inte det där din kompis?" Jag tittar upp och ser ryssen knata omkring i leriga byxor och i bar överkropp. Då han saknade nycklar hem så fick den stackarn komma till min varma boning.

Morgonen därpå blev han hämtad av muntra föräldrar och jag trodde att han skulle vara inlåst bra länge..

På lördagen kom Skarin bort på "en öl" och för att se lite hockey med mig o Lulle, det hela slutade med att vi fick i oss 20+ öl innan vi drog iväg till Jonsson för umgänge i större grupp.
Förresten, Ryssen hade blivit utsläppt också, så han dök bort till mig en snabbis och följde sen med till Jonsson.

Vi hade med oss 4 st påskägg för att ge till den otroligt fina personalen på MP. I gengäld fick vi också lite påskpresenter, av flytande slag.

Efter diverse turer irrandes kring stan så hittade jag ock JJ tillslut till Subway där jag köpte med mig en macka som skulle avnjutas när jag kom. Tji fick jag, i parken utanför Oscars så blev jag av med den, Sebbe E tyckte tydligen att han behövde den mer än mig så han bara tog påsen och gick vidare, vilken tomte!
Knatade vidare till JJ där jag skulle övernatta och somnade tryggt, även utan min macka.

Gud så jag skriver, orkar någon verkligen läsa allt detta? Rundar av lite snabbt..

Söndagen innehöll fotbollsträning med TT fotboll, vi var 6 st, varav 4 från laget.. det var väl sådär, men roligt att få komma igång iallafall!

Början av denna vecka har inget att rapportera, eller just ja.

For på donken med Jim och Ryssen igårkväll och Jim fick verkligen igång vår Thailands-nerv igen, det KAN bli så att vi åker ändå, innan denna månad är slut.

*Bussåkning = Ett kortspel som i korta drag går ut på att fylla sina vänner så mycket man bara kan.

RSS 2.0