Smärtan har fått mig renad.

Ja då var man gaddad igen. Det tog lite över tre timmar och det var inte alls mysigt, fast betydligt lättare än vad Anthony fått det att låta som. Det ondaste var ju dock just över revbenen.

Jag är grymt nöjd med Klas arbete, han är riktigt duktig!

Här är resultatet. Förmodligen har alla som läser här sett bilden på min facebook, men ändå. :)





Denna bild och text valde jag att göra just på grund av att den passar så bra, året som varit har varit rätt tungt, men det har även haft med sig rätt många bra saker, alla fina vänner i TT man har fått bl.a. så därför vill jag att man inte ska se tillbaka på allt det dåliga utan plocka ut dom bra bitarna istället. Sen att det är just denna låt vi alltid sjunger denna ute förgyller ju det hela.

Nåväl, när vi var klar for vi ner på dallan där Klas tog sig några öl medans jag åt och drack loka, kändes väldigt starkt att hålla sig från ölen.

Åt en snacksbricka och byggde detta mästerverk av vad som var kvar av den, samt alla memento-karaokelappar som jag hittade i fickan.



Nu väntar läkning för tatueringen och jag ser inte fram emot all smörjning, krämen vi köpte var riktigt seg så man får verkligen ta i för att smeta ut den, inte så skönt på öm hud.

Helgen

Ja då var det återigen måndag, dock rätt skön arbetsvecka på endast 3 ½ dag.

Skarin rockade enligt rapporter på som om han aldrig gjort något annat, dom gick vidare och nästa framträdande missar jag ICKE!

Lördagen började med innebandy med Ryssens lag, det gick som det gick.. Efteråt blev det lite vin och kvalseriehockey hemma hos honom. Vid 21snåret (tror jag?) drog vi till Jonsson där vi ökade takten lite och åkte en hel del buss.
Memento Palace var nästa anhalt och ska jag vara ärlig så minns jag inte så mycket därifrån (bussjävel!!).

Igår spelades det innebandy med oldboys igen och vi kryssade, surt med tanke på att deras kvittering kom med en minut kvar..

Ikväll väntar gaddning, är lite orolig eftersom det är på revbenen, vilket tydligen är det känsligaste stället att gadda sig på. Återkommer med resultatet senare ikväll om jag är vid liv då..


Tattoo?

Tjarå!
Har varit sugen på att tatuera mig ett tag nu och när Anthonys gode vän Klas är här i stan så tror jag nog att jag ska passa på.
Har kikat ut en bra bild med ett bra budskap. Tror det kan bli riktigt bra, gaddningen sker nog på måndag.

Ikväll väntar Hv-Timrå på tv och en lugn myskväll.
Det ska bli skönt, kroppen behöver nog detta.
Lite synd dock att jag hade glömt bort att Skarin ska spela på arbetsrock på Railway ikväll. Rekommenderar alla att gå dit! Kajbandet spelar runt 23.

Imorgon väntar en snabb pimpeltävling innan jag drar och spelar innebandy med Ryssen, det kan nog bli lite party på kvällskvisten, återkommer om detta antingen innan eller efter partyt.


Keep on rockin' Skarre! Ikväll får du dock klara dig utan mig.

Bikini

Tänkte förgylla stränderna i sommar genom att fixa en bikinidesign, rätt het va?

Rösta!!

Bloggar mer senare.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ishockeymats

Ja, ikväll är det match igen, skönt med matcher varannan dag, man hinner liksom inte hämta sig mellan matcherna. Får hoppas att hjärtat klarar även denna kväll.

Vi lär väl få se några snygga dyk ifrån Teemu Laine och Marrtin Thörrrnberrrg som den gode Staffan Lindeborg skulle sagt.

Matchen kommer att ses hos Jonken, i sällskap med Anthony och Ryssen, kanske Jonsson och Calle oxo kommer?
Vi tänkte äta gott och sedan traska bort till MP för att se hur ombyggnaden gått för Öz och grabbarna, tror det kommer bli kanon!

Ska försöka komma ihåg att fota lite ikväll så jag kan uppdatera er med bilder, kanske även en film imorgon.



Heppårä!

Jag var aldrig orolig.

Eller var jag det? Jo kanske lite.

Timrå ångade på och gick ifrån till 4-0, HV hämtade upp till 4-3 innan Timrå la i en extra växel igen och vann tillslut med 6-3 efter bl.a. ett hattrick från världens bäste amatör.

Fantastiskt skönt!

Vi i skrockholken måste kanske ha samma uppbyggnad inför alla matcher. Bara minuter innan "pratarn" skulle till att prata så visade det sig att hans mic var borta, vi tänkte då använda den trådlösa som brukar användas till nationalsången, men då startade inte den..

Tillslut lyckades vi både hitta den vanliga micen samt få igång den trådlösa. Kalabalik!
Under introt höll även Hasse på att missa avfyrningen av raketen och när han kom på sig så skickade han iväg den för tidigt, även om det bara var nån sekund..

Allting före och under matchen kändes kaosartat, men allt slutade ju väl iallafall.

Tifogruppen hade gjort tre banderoller. "3 år" "3 slutspel" "tack Challe". Har vi redan gett upp eller vad är anledningen till att vi redan nu hyllar Challe? Såg vi detta som vår sista hemmamatch med Challe i båset?
Pinsamt.

Ikväll väntar match mot Snegden med bröderna Nänsén i spetsen, tror att vi är lite folk så Ryssen och Jonken kan nog vara med om dom känner sig manad.
Detta är förmodligen sista gången man spelar hockey denna säsong så man får passa på att njuta.


Det går som det går.

Timrå har två raka torsk, båda kan till viss del skyllas på domarinsatserna i bägge matcherna, då dom varit urusla, men det håller inte att snitta två mål/match heller.. 
Ny match ikväll igen och jag har på känn att vi vinner denna med, låt oss säga 2-1.

Innebandycupen var ingen höjdare, två raka torsk där.. Vi inledde dock fint och gick till en 4-1 ledning efter ett drömmål från halva planen av mig bl.a. ;)  tappade dock rejält i slutet och torskade med 5-4.

Renoveringen i lullerummet har dött av helt, kommer leja bort detta till kusin Jörgen om han inte är allt för dyr.

Annars var det nästan en vit helg från min sida. Skulle skjutsa Ryssen och Linkan till en fest i Haga i fredags, men när Ryssen satte sig i bilen lyckades han övertala mig, så det var bara åka hem och slänga sig in i duschen och fixa annan skjuts dit upp.
Ångrar det inte ett dugg, festen var väl ingen höjdare men kvällen på MP var som vanligt riktigt grym.

Ser fram emot "nyöppningen" av MP efter lite ombyggnad, den sker lämpligt nog på en onsdag. Kan det bli bättre?

Nu väntar lunchåkning på gärde med Ryssen och Emil, kanske nån mer? Patte? Nisse?


Hej det är jag igen!

Jag är rätt kass på att uppdatera er nyfikna på vad som händer under mina dagar, men egentligen så pratar jag väl med typ alla som läser detta så ni vet väl vad som hänt ändå.

Nåväl, vi kan ju börja med onsdagen som blev en riktigt fin kväll, ST. Patricksday firades på Memento Palace och självklart var TT-eliten där, några mer grönklädd än andra.




Fler bilder hittar du på Mementos hemsida

Gårdagen gick till att vara allmänt trött och seg ända fram till lunchen då jag kunde sova en timme i vanen, efter det började dagen ordna upp sig.

For ut till E.ON efter jobbet för mitt andra "jobb" i musikholken, det var visst slutspelsmatch mellan Timrå och Hv71.. Hur den matchen gick vet nog alla om, det är lätt att spela hockey som storlag.

Idag väntar renovering i "lulles rum" och sedan blir det slappning i soffan. Innebandyturnering imorrn med Blu Bianco, får se hur det går..


Flytt

Ja detta med att flytta till Granlo var nog den dummaste flytt jag gjort, vill bara härifrån.. "Hur fan hamnade jag här då??"

Började röja i det så kallade "lullerummet" igår och ska göra iordning det, sen blir det till att slänga ut denna på blocket och hoppas på det bästa, har sett två andra lägenheter jag är intresserad av.

Vad händer annars då? Jo jag var på stan och kikade på kläder med Jonken och Rysken, vi ska vara gröna imorn och fira St Patricks day tydligen, vi kommer nog vara snyggast på hela Memento.

Hann även med att spela innebandy idag, Rysken har några polare som lirar ute i ljusta och dom hade styrt en "match", det var rätt skoj, ska spela med där i Dagbladscupen som kommer till helgen också. Det blir skojsigt.

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat er de senaste dagarna, tänkte att det inte är någon som läser men jag verkar ju trots allt ha en liten trogen skara som tittar in varje dag.

Fredagen blev lugn iallafall, var på stan och köpte mig en ny jacka och en tshirt, var upp på Dragon House och käkade deras buffé. Rekommenderas starkt! 99 spänn och 25 suveräna rätter att välja på, skitgott!!

Lördagen var ju dagen som man så länge väntat på. TTfesten på Memento!
Jag och Lulle började peppa till med en wirre runt 11 snåret, sedan drog vi till Jonken där massor av folk anslöt.



Runt femsnåret drog vi till Memento där vi bokat bord, totalt blev vi 30 st där. Riktig kanonkväll som förgylldes av att Timrå besegrade Luleå med 1-0 på bortais, den segern innebar slutspel!
Ett otroligt jubel bröt ut bland oss Timråanhängare och vi dansade oss genom hela kvällen.

Gårdagen så var man lite lätt bakis, men ändå helt okej. Skötte musiken på Timrå konståkningsklubbs uppvisning..



Nykter? En onsdag? Vaa?!

Jo faktist, kan inte minnas när jag var det sist, den fula ovanan med en TT-onsdagsöl har inte varit sådär jättebra, plånboken är tunn och man är konstant trött känns det som.

Tanken var att jag efter träningen skulle följa med ut en sväng, nykter. Men jag var helt enkelt för trött.
For på Mcdonalds och fick i mig en cheeseburgare istället.

Ikväll är det återigen hockey, sista hemmamatchen för säsongen, det är jag helt säker på.. Modo tar sista slutspelsplatsen, även om det skulle vara lite skoj om vi kunde "ge" den till Luleå om vi förlorar i sista omgången.

Eller så vinner vi idag och SSK lyckas lugga Modo på poäng, jaa!
Det låter mycket bättre.
Kan ju säga som min gode chef: "Torskar Timrå idag så kan ju Challe följa med Djurgården hem."

Lämnar ett tips till lättförtjänta slantar. (Eller?)

Handikapp.
SAIK - FHC (0-1) 1
TIK - DIF (0-1) 2
SSK - Modo (2-0) X

Går detta spel in så ger det 940 kr på en femtiolapp, det kan man ju chansa med iallafall för helt omöjligt är det ju inte.

Nu tar vi DIF!
- Giv oss glädje, VINN!! -


Utgång en tisdag?

Jo faktist så blev det så, men det var en rätt kontrollerad sådan.

Vi började hemma hos Rysken där jag, Rysken, Patte, Erkan, Thord och Calle såg Timrå besegra Frölunda på bortais, märkligt nog bara jag som jublade då.

Vi drog iväg på MP vid 23snåret och hängde där till stängning. Det var rätt lite folk, men vad kan man begära på en tisdag?

Ikväll ska jag iväg och kika på TTs sista träning och fixa lite inför festen på lördag, hoppas det är lite folk som tränar, isåfall kliver jag på isen och lattjar lite med grabbarna, Bebbe har lovat att jag får spela back med honom.

Helgen

Det har varit stiltje i bloggen i helgen, mest på grund av att jag har haft fullt upp.

Vi börjar med fredagen då jag direkt efter jobbet for på Dallan där jag mötte upp med Ryssen, Jonken och Jim, där tog vi nån bira och käkade en god hamburgertallrik.
Senare bar det av till Gärde där vi såg Sundsvall slå Björklöven med 3-1, inte ofta 3 rödnäsor står i Sundsvallsklacken.. Förmodligen första och sista gången, hehe.

Efter det tog vi en sväng på stan och kvällen avslutades som vanligt i soffan hos Jonken, tror jag somnade vid halv sju tiden..
Dagen efter väntade "supporterresa" till Järpen tillsammans med TT, en fantastisk resa men jag önskar att jag tagit några öl mindre, eller åtminstone att jag lagt mig tidigare dagen innan, hade svårt att hitta peppen och det hela slutade med att jag halvsov typ hela hemresan.
Resan innehöll dock några skandaler.

*Säcken spydde på vägen upp, han var varken onykter eller bakis.
*Tom slog ut en flisa ur Björks tand efter en liten brottningsmatch över en porrblaska.
*Björk spydde på sin nya fina tröja på vägen hem.
*Stålis (som för övrigt bestämt sig för att ta på sig tränarsysslan nästa år), lyckades, vid en brottningsmatch skicka en armbåge på Jannes näsa så blodvite uppstod.

Matchen förlorade TT med 5-1..

Gårdagen var i sportens tecken, först innebandy där vi vann med 5-4 mot GBK Vets och direkt efter det så spelade vi hockey mot Polarbears, där vann vi med 9-6 efter en stark upphämtning från 0-4.

Det var väl min helg rätt bra sammanfattat.. Över och ut


Sista delen.

Gissa ölmärket. En poäng för varje rätt.


1  2 3 4 5 6 7 8


Tävlingen

Ja då fortsätter tävlingen. Vid rätt på samtliga frågor på en bild = 1 poäng, max 3 poäng alltså.


1. Vad heter denna tös?
2. Vilken film är bilden från?
3. Hon har även gjort en film som visar lite mer hud. Vad heter den filmen?


4. Vem är mannen på bilden?
5. Vad heter filmen?
6. Nämn två skådisar som spelar i laget.


7. Vem är detta?
8. Vad heter filmen?
9. Vem har den manliga huvudrollen i denna film?
10. Vad heter hennes barn ?

Äntligen fredag.

Jag är alldeles knäckt.  Glömde ju bort tävlingen igår, hoppas ni två som är med och tävlar kan förlåta mig för detta. Två tävlingar under dagen utlovas.

Igår så hade jag lite besök under hockeyn, käkade en deg med Lulle och Skarin.

Matchen vanns av Timrå med 3-1, det känns som att kvalserien är otroligt långt bort nu, slutspelet är närmare men jag tror inte att vi tar oss dit heller. Jag är rätt nöjd med ingenmansland trots allt.

Hade ett spel på bomben tillsammans med Ryssen och vi var rätt nära att få in den, hade inbringat många sköna slantar, men man kan ju inte vinna jämt.. Dock vore det skoj att göra det någon gång så vi testar nog snart igen.

Gårdagen

Jo, nog var vi ut och svängde våra lurviga en sväng igår.

Svårt att säga nej när Skarin, Ryssen och Thoord peppar lite.. Jag och Skarin började med att spela lite NHL hemma hos mig (två vinster), sedan kom Thoord med en ryss och plockade upp oss för lite grabbsnack och en öl hemma hos honom innan MP.

Vi lyssnade på lite skön musik och drack några öl, tror Skarin fick i sig en vinare också..
Sedan drog vi på MP och hade en lugn, men rolig kväll. Har aldrig sett nån repetera så mycket inför en karaokelåt som jag och Skarre gjorde, men så var vi lätt bäst ikväll, kanske denna vecka eller hela månaden?
Tvn i karaoketävlingen borde tillfalla oss.

Lite seg idag, dock inte bakis utan det som felar är nog för lite sömn.

Revidering

Okej. Tydligen så behöver Skarin någonstans att sova ikväll + att han är ledig imorgon så han vill visst ta 1-2 öl, även TTgänget ska göra det och det lockas med lite NHLspelande.

Jag är helt klart sugen. Drar nog ner på bolaget och köper några öl "utifall att".

Vad göra?

Det slog mig nyss att det är onsdag redan.

Jag har inte varit nykter en onsdag på väldigt väldigt länge tack vare TT och denna förbannade onsdagsöl, men nu har jag lovat mig själv att inte låta mig luras av alla lockrop från diverse TT:are.

Funderar dock på vad man gör nykter, en onsdagskväll?
Går det några bra serier på tv?
Hänger det mycket folk på internet man kan surra med?
Kan man gå ut och surra lite skit och ta EN öl?
Kan man umgås utan alkohol?

Frågorna är många..

Dagens andra tävling.

Okej, kör dagens andra och sista tävling.

Lite morphade bilder, det är jag och en kändis.

Skådespelare.


Humorist.


Skådespelare.


Skådespelare.


Svensk hockeyspelare.


Tvstjärna

Fråga 4

Ja vi kör vidare på bildfrågor istället. 1 poäng per bild, alla frågor ska vara rätt besvarad.

Kan börja med ett tillägg på prisbordet.
En fräsch Robban Carlsson klubba, i trä.


Över till frågorna.


1. Vad heter denna hunk?
2. Vilken film är bilden ifrån?
3. Vad heter hans senaste "storfilm" från 2008?


4. Vilken film förknippas med denna bild?
5. Vad heter uppföljaren? Hela namnet.
6. Vem spelar FBIagenten Paul i filmen?


7. Vilken film är detta?
8. Vad heter de andra sammanhängande filmerna?
9. Vilka är skådespelarna på bilden?


10. Vad är detta för film?
11. Vem i denna film spelade även en tv-spelsgubbe 2008?
12. Vilken skönhet kan vi kalla monster?
13. Vem får ofta chaufförsroller i andra filmer? Vi kan kalla honom transportör.

Svår fråga?

Den förra kanske var lite för svår? Kl 12 kommer det upp en ny fråga, den förra är dock fortfarande med i tävlingen.

H-gud vilken match.

Sitter på jobbet, trött som få.. Men det finns inget att göra åt det, bara bita ihop.

Timrå vann över Modo med 5-4 igår. Man tappade en tvåmåls ledning 3 ggr i matchen, eller ja, två och en halv kan man säga.

2-0, 3-1 och 5-3 hade vi alltså, men Timrå ska alltid på något sätt förkorta våra liv med något år varje match. Hemskt!

Lite sömn och mycket funderingar inatt, förhoppningsvis blir det en lugn dag.

Angående tävlingen, var frågan för svår eller avskräckte prisbordet er? Kom ihåg att det kommer mer saker, har en riktig kanongrej på gång!

 

                                                                              


Jag kan inte hålla mig.

Det är så roligt med frågor så jag fortsätter. Orkar ni inte läsa eller svara så skit i det helt enkelt.

Nu kommer lite blandade citat, det jag vill ha svar på är vem/vilka som sagt detta eller åtminstone i vilken serie/film det kommer ifrån.

Utförliga svar ger en guldstjärna.

1. Svenskarna reser inte till någonting, dom reser från någonting.

2. Han är berusad den lyckosten.

3. Näe du vet, jag är ute och sladdar med PVn och lyssnar på Sator.

Och till sist en fråga. Var ligger Svenska Compton?

Avslutar med en bild på prisbordet som det ser ut just nu, ska rota lite mer.

Fråga 2

Första frågan var ju väldigt lätt, men det gäller att vara snabb..

Lägger upp en ny fråga på en gång då jag ändå har några klara.. Kan ju vara skoj kanske?


Vad heter filmen?
Vilka är herrarna på bilden?
Vem står i mål i detta lag?
Vad heter laget? Fullständigt namn.

Förtydligande.

Något jag inte förklarade men som jag trodde var självklart är ju att det gäller att vara först med rätt svar.
Endast en vinnare per fråga.

Är du med nu Lulle? ;)


Tävling

*Redigerat*
Vi testar väl köra en liten tävling då, även fast deltagandet lär vara lägre än i valet i Zimbabwe.

Varje dag denna vecka kommer minst en ny fråga, en bild, ett citat eller liknande.
Det kan komma flera frågor under samma dag.

Den som har mest rätt på söndag vinner ett hemligt pris direkt ur min hemliga låda.

Detta är första frågan. (Eller ska jag säga frågorna?)


Vem är personen på bilden?
Vad heter rollfiguren?
Hur många filmer spelade han denna figur?
Vad ses han oftast äta i dessa filmer?

Det ska vara rätt svar på samtliga frågor.

RSS 2.0